christina.sparvenhook@gmail.com

Oppstramming

Forord

Vad är Happy Lift?

Hur gör man?

Behandlinger och priser

Happy lift

Happy Lift skruvar tiden  tillbaka  med hjälp av minimalt innovativa  metoder med snabb  återhämtning. När hunden åldras , faller bindväven  samman och huden mister sin fasthet och  volym ,först kommer fina linjer og rynker, -senere djupa Foror  och hängande hud.

Vad är Happy Lift?

Happy Lift är en serie kirurgiska trådar som skonsamt ger huden ett lätt lyft. Tråden blir liggande i huden omkring ett år innan  de har löst upp sig.

I väven . Under denna tid vill trådmaterialet och  trådens mothaker ha stimulerat ny produktion av bindvävs proteinet  kollagen och  elastin så  att  huden blir fastare. Dessutom  uppnår man ökt blod genomströmning vid ny bildandet av små kapillärer (neoangionese), och  man får också ökt  uppbyggnad

 av naturlig hyaluronsyra. Resultatet blir ett lätt lyft med synlig revitalisert hud som varar så länge som 3-8 år.

 

Happy Lift-tråden er patenterat och producerat av PromoItalia i Milano. Trådens mothaker är designat för att ge optimalt lyft och revitaliserende effekt. Happy Lift används i över 91 länder, och användes mest  på marknaden i dag inom  trådlyft. Tråden läges av kaprolakton, -ett vävs vänligt  material som er användes i suturer i över 50 år på sjukhus värden över.

 

Effekten av Happy Lift er dokumenterat av kliniska studier som visar den regenererande effekten i veven. Det er trådar och tekniker som passar för hela kroppen, ett exempel lyft av ögonbryn, kind, läppar, käklinjen ger, hals och  «full ansiktsløft». Man kan också behandla slapp hud på armar, mage, decoltage, bröst och  rumpa, knän och Händerna.

Hur gör man?

Teknikens går ut på att man trär en nål under huden, som antingen  har en tråd bundet till sig eller som har ett hålrum som man trär tråden igenom före nålen tas bort. Tråden börjar att integrera sig i veven efter en veckas tid, och er vanligtvis helt integrerat efter 1 månad. De positive vev reaktionerna startar nästan med en gång och effekten visar sig efter några  få veckor. Ett lite lyft kan man ofta se direkt efter behandlingen. Från 1-12 månader äfter behandlingen vill tråden påverka huden. Full effekt uppnås från  8-12 mån efter behandlingen. Tekniken är förbundet med lite smärta, och  man bedövar områden var nålen penetrerar huden.

 

Behandlingen är utan biverkningar, bortsett från  att man, som  alla andra behandlingar var man går under huden, kan få blåmärken (hematom) och/eller lite svullnad några dagar. Man kan också i något  tillfälle känna små stick under huden, men detta går over i löpet av någon vecka . Man skall göra en efter kontroll  om ungefär  5-8 dagar för att se att tråden ligger som  den skal. Det rekommenderas att man inte tränar inom 4 veckor  efter behandlingen, och man skal vara forsiktig med mimik och hård arbete  den förste veckan. Man skall också sova på rygg de förste 3 nätterna, och  inte använda kräm eller smink de förste 3 dagarna. Men bör inte barbera sig på 1 vecka.

Effekten av alla typer Happy Lift behandlingen vill hålla 3-8 år.

Priser

Free Floating

- Användes i ansiktet och eventuellt hals för att ge lyft och revitaliserende effekt. Dessa trådar placeras i huden med hjälp av en hål nål (spinal-nål) och hålls  på plats av mothakene. Mothakene ger ett omedelbart lyft och gradvis revitaliserande effekt inom 2-10 mån.

från 10.000,-

Double Needle

-Användes för att lyfta ögonbrynen , käklinjen och  hals. Det är trådar med en nål i var ende som gör att man kan få jämna och symmetriska resultater. Mothakene ger ett omedelbart lyft och  gradvis revitaliserande effekt inom av 2-10 mån.

från 10.000,-

Anchorage

-Användes vid  ansiktslyft. Tråden föres in  i den ene änden och  en nål för att festa i den andre (anker). Mothakene här går i en enkelt riktning och fästes av tråden som vill ge ett omedelbart och långvarigt lyft av huden. Med Anchorage fästes tråden samlat i ett område nära tinningen, döljt av håret. Mothakene ger en omedelbart lyft och gradvis revitaliserande effekt inom 2-10 mån.

från 10.000,-

iNeedle

- Lösningen på DUBELL haka eller lös hud på halsen. Behandlingen kan kombineras med fettsuging av halsen, då man ofta sliter med överflödigt hud. Här är det två nålar i varsin ände av en tråd med mothaker som går i bägge riktningar. Tråden fästes i benhinnan (priost) på ett sådant sätt att man  får ett stärkt och stabilt nätverk. Detta nätverket ger stöttning och lyft. Mothakene ger ett omedelbart lyft och gradvis revitaliserande effekt inom 2-10 mån.

från 10.000,-

Boca

- Brukas i läppar för att fylla ut linjer och rynkor, ge ökad volym, bättre konturer eller jämmnar ut asymmetri. Tråden lägges med hjälp av en hål kanyl och ger ett långvarigt och naturligt resultat. Tråden ger omedelbart en ökad volym, konturer och mothakene ger gradvis revitaliserende effekt innom 2-10 månader.

från 10.000,-

© Copyright Karlstad Kliniken 2017